maandag 26 augustus 2019 06:47

Topprestatie voor A Boen!! & BoJangles in Charity Cup Oosterschelde

Geschreven door

WSVO-leden presteerden goed tijdens een windstille editie van de Charity Cup Oosterschelde vanuit Wemeldinge.

Piet Goyvaerts met de BoJangles (J-22) zeilde zaterdag solo en eindigde op een 2e plek. Op zondag kreeg hij er met Philip Trouwen een fokkenmaat bij, goed voor een 1e plaats. Met dit resultaat kroont Piet zich tot Charity Cup winnaar in de ongemeten klasse B. Deze man is 85 jaar en weet van geen ophouden: fantastisch!

In klasse A was Johan Bol met A Boen!! (Grand Soleil 34) de enige boot die zaterdag het eerste toertje volledig kon uitzeilen en dus zonder twijfel de verdiende winnaar. Op zondag moest hij nipt de duimen afleggen tegen Courage (Dufour 40) van Erik Teuwen. Door de excellente prestatie op zaterdag mag ook A Boen!! de Charity Cup beker in de lucht steken, voor zowel de overwinning in ongemeten klasse A en als in ORC.

 

BoJangles

A Boen Charity Cup klein

Naast deze winnaars waren er ook nog andere WSVO-leden die hun grote hart getoond hebben: dankjewel voor jullie deelname!

Dit jaar steunde je “Help Brandwonden Kids” om het leven van kinderen met brandwonden en dat van hun ouders aangenamer te maken. Meer weten hierover: https://www.helpbrandwondenkids.be/

Andere foto’s en uitslagen staan/volgen op:

https://www.facebook.com/wedstrijd.zeilenoosterschelde

http://www.sail4charity.nl/oosterschelde/

Gelezen: 2467 keer

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | WSVO Archief | Activiteiten Archief | Topprestatie voor A Boen!! & BoJangles in Charity Cup Oosterschelde