Rabo ClubSupport 2020

Breng jouw stem uit en steun WSVO!

Rabobank Oosterschelde investeert in lokale verenigingen via de Rabo ClubSupport. Ook dit jaar kan je als lid/klant van de Rabobank weer stemmen op onze vereniging. Watersportvereniging d’Oosterschelde doet al enkele jaren mee en dit zorgt telkens een mooie financiële bijdrage.

Vanaf maandag 5 oktober ontvang je per mail een persoonlijke stemcode van Rabobank. Stemmen via de Rabo App is ook mogelijk.

Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

Stemmen

De stemperiode start op maandag 5 oktober en eindigt op zondag 25 oktober. Drie weken lang om als lid van de Rabobank jouw stem uit te brengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt.

In november volgt de finale en uitreikingen van de Rabo ClubSupport.

Oproep aan alle leden

Het is voor WSVO belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan WSVO tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank Oosterschelde. Kijk voor meer informatie over de Rabo ClubSupport op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Bedankt voor jouw steun!

 

RaboClubsupport

Weersverwachting
Wemeldinge
Weeronline.nl - Meer weer in Wemeldingeweeronline.nl Altijd jouw weer

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Agenda | Informatie pagina's Vereniging | Rabo ClubSupport 2020