Algemene Ledenvergadering wordt verplaatst

Beste WSVO-leden

Met de huidige coronacrisis zijn we verplicht om de ALV uit te stellen naar een nog te bepalen datum. We volgen hiermee de aanbevelingen van de Nederlandse overheden, alsook de richtlijn die we via het Watersportverbond doorkregen. 

Op 12 maart jl. heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus. In navolging van deze maatregelen en adviezen heeft NOC*NSF voor heel Nederland met klem geadviseerd alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen en trainingswedstrijden af te gelasten. In ieder geval tot en met 6 april.

Het kabinet heeft voor heel Nederland ook opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen ook in ieder geval t/m 6 april 2020 af te gelasten.

Meer info: 

https://www.watersportverbond.nl/kenniscentrum/maatschappelijke-thema-s/coronavirus-en-de-watersport

Hopelijk zien we elkaar snel terug, in goede omstandigheden. Om dit te bereiken, is het van groot belang om de aanbevelingen te respecteren voor ieders veiligheid. Zorg voor jezelf en zorg voor elkaar. 

Tot gauw! 

 

 

Weersverwachting
Wemeldinge
Weeronline.nl - Meer weer in Wemeldingeweeronline.nl Altijd jouw weer

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Agenda | Informatie pagina's Vereniging | Algemene Ledenvergadering wordt verplaatst