Print deze pagina

Pinkstertocht: Zierikzee - Haven van Steenbergen - Wemeldinge

Van zaterdag 8 juni tot en met maandag 10 juni varen we uit met als bestemming een haven in Zeeland en een haven in West-Brabant. Hieronder vind je het programma:

Zaterdag 8 juni

- Gezamenlijk vertrek vanuit Wemeldinge met als bestemming Zierikzee. Daar meren we af direct na de keersluis in het kanaal aan bakboordzijde. Ligplaatsen worden gereserveerd als je tijdig inschrijft. 

- Zaterdagnamiddag staat er een wandeling met gids door de stad op het programma. Tijdens deze anderhalf uur durende wandeling wordt u helemaal op de hoogte gebracht hoe deze monumentenstad in de loop der eeuwen zich heeft ontwikkeld. 

- Zaterdagavond staan de tafels om 19u klaar bij De Haven (clubgebouw Zierikzee). Hier kan je een menu naar eigen keuze kiezen:

De Haven

In Zierikzee wordt er per boot afgerekend door De Haven. 

 

Zondag 9 juni:

- We vertrekken vanuit Zierikzee met de Haven van Steenbergen als bestemming. De havenmeester is op de hoogte van onze komst en wijst ons een ligplaats aan. 

- 's Avonds gaan we weer tafelen om 19u, ditmaal in HCR De Wallevis, gelegen aan de kaai. Hier hebben ze 75 speciale bieren op fles en 8 van de tap. De prijs voor vis-, vlees- of veggiemenu bedraagt 27,50 euro:

 

Menu

 

Maandag 10 juni:

We varen ten gepaste tijde terug richting onze thuishaven Wemeldinge.

 

Zin om mee te gaan? Inschrijven kan tot dinsdag 4 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:

Namen deelnemers, lengte/breedte/diepgang boot, bootnaam, mobiel nummer, deelname stadswandeling, keuze eten bij De Haven (voor-/hoofd-nagerecht) en eten bij HCR De Wallevis (vlees/vis/veggie). 

Heb je allergieën? Laat dit ook even weten, dan bekijken we met beide resto's wat we kunnen doen. 

'

Laatst aangepast op maandag, 03 juni 2019 20:48