Print deze pagina

Openingstocht

Na de lange winter kriebelt het om weer te gaan zeilen en wat is er beter om de boot uit te proberen dan de OPENINGSTOCHT tijdens het verlengde weekend van HEMELVAART (donderdag 10/5 - zondag 13/5). We proberen tijdens deze tocht wel wat mijlen te maken en zoeken daarom de ZEE op. Let wel: in tegenstelling tot de Pinkstertocht reserveren we nu geen ligplaatsen en geen restaurants zodat we bij minder weer niet verplicht zijn om onze bestemming te halen. 

Qua bestemming houden we zoals steeds verschillende opties open, toch is ons hoofddoel dit jaar om in ZEEBRUGGE te geraken op de eerste dag. Zo kunnen we op dag 2 met de tram naar Oostende waar er dan OOSTENDE VOOR ANKER plaats heeft.

Optie 1: Wemeldinge – Zeebrugge via het Veerse Meer/dagje Oostende met de tram/Zeebrugge – Middelburg of Veere/retour Wemeldinge. Deze route is geen optie bij ZW wind.

Optie 2: Wemeldinge – Roompot Marina/Roompot buiten en Stellendam binnen (eventueel tot Hellevoetsluis)/Stellendam – Steenbergen/retour Wemeldinge. Deze route is geen optie bij (harde) NW wind ifv het Slijkgat.

Optie 3: bij te harde wind blijven we in Zeeland

Optie 4: bij rotweer blijven we liggen en gaan we ineens naar BOM DIA.

Wil je meegaan met deze tocht, dan kan je nu al inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met duidelijke vermelding “ZEETOCHT”.

Laatst aangepast op zaterdag, 31 maart 2018 08:24