Pinkstertocht 2018

Wanneer je buiten kijkt en voelt, heb je niet de indruk dat het vaarseizoen nadert. Als je de kalender bekijkt, is dit wel degelijk het geval.

In alle stilte is onze clubtochtenploeg aan het werk gegaan en hebben ze een clubtocht uitgewerkt: we gaan dit jaar tijdens het Pinksterweekend (19-21/5) naar ANTWERPEN, meer bepaald naar de haven van LINKEROEVER waar we te gast zullen zijn bij de KONINKLIJKE LIBERTY YACHT CLUB of kortweg de KLYC. 

Ons programma ziet er in grote lijnen als volgt uit :

Vrijdag: borrel in ons clubhuis met briefing.

Zaterdag: we draaien de Schelde op rond laagwater Hansweert en gaan met de stroom mee naar Antwerpen. Vanaf 18u45 gaat de poort van de haven open en kunnen we invaren. Kort na invaren en afmeren houden we een diner met menuutje in het clubhuis van KLYC.

Zondag: gezamenlijk ontbijt in het clubhuis. Vertrek in groep met vervoer naar activiteit ergens in Antwerpen (details nog te bepalen) en ’s avonds BBQ op de Scheldeboord met zicht op de Rede van Antwerpen. Bij goed weer buiten in open lucht, iets minder weer onder de parasols en bij slecht weer binnen achter het raam. We hopen natuurlijk op het eerste.

Maandag: vertrek op hoogwater omstreeks 9u00 en terugtocht via Hansweert.  

Wil je meegaan met deze tocht, dan kan je nu al inschrijven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot binnenkort voor meer details! 

Laatst aangepast op donderdag, 22 maart 2018 16:49
Meer in deze categorie: « Schelderegatta Babbelavond »

Uw reactie wordt pas geplaatst nadat deze is vrijgegeven door de webbeheerder van de WSVO.

Weersverwachting
Wemeldinge
Weeronline.nl - Meer weer in Wemeldingeweeronline.nl Altijd jouw weer

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Agenda | Pinkstertocht 2018