Koninklijke erkenning voor onze ex-voorzitter Marco Van Dijke

Geachte Leden,

Daags voor Koningsdag vindt in Nederland de jaarlijkse “Lintjesregen” plaats.  In bijna elke gemeente worden enkele burgers die zich uitzonderlijk verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeenschap voorgedragen om een koninklijke onderscheiding te ontvangen.  Dit jaar viel deze eer te beurt aan onze voormalige voorzitter Marco VAN DIJKE die  afgelopen dinsdag een koninklijke onderscheiding mocht ontvangen, namelijk “lid in de Orde van Oranje-Nassau”.

Hij heeft deze erkenning verdiend door zijn vrijwilligers werk bij o.a. de kerk, het Zomerprogramma, het MKB en de verschillende commissies waarin hij zetelt, maar ook voor zijn jarenlange inzet als voorzitter bij onze WSVO.

Alle betrokken partijen schreven een aanbeveling die via de Gemeente overgemaakt werd aan het Hof,  en de Koning besliste vervolgens of deze voorgedragen personen deze onderscheiding mogen ontvangen.

Marco is dus afgelopen dinsdag met een smoes naar het gemeentehuis gelokt net als 8 andere inwoners uit de gemeente Kapelle.  Tezamen werden zij naar de kerk geleid waar een volle kerk op hen zat te wachten.  Hij heeft daar dan op een officiële manier van de burgemeester zijn lintje ontvangen alsook een oorkonde en een geschenk.

Christel en ik waren daarbij aanwezig namens de WSVO en wij overhandigden hem bij de felicitaties een flesje om zijn zenuwen weg te spoelen. Marco stuurde ons vandaag reeds een dankwoord per email.

Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd aan Marco VAN DIJKE voor zijn lintje.

Stephane. 

Laatst aangepast op donderdag, 28 april 2016 07:48
Weersverwachting
Wemeldinge
Weeronline.nl - Meer weer in Wemeldingeweeronline.nl Altijd jouw weer

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Agenda | Informatie pagina's Vereniging | Koninklijke erkenning voor onze ex-voorzitter Marco Van Dijke