dinsdag 30 november 2010 00:00

Kouwe Neuzen Race 1

Geschreven door

Wegens een aantal afmeldingen van regelmatige deelnemers vreesden we voor de opkomst van de eerste Micgro Magic Race, maar niets is minder waar !  Maar liefst 4 nieuwe deelnemers meldden zich aan ! En die nieuwe bootjes worden alsmaar mooier !

In een droge maar wel frisse haven werden 10 races gevaren. Nieuwkomer Beetlejuice van Yves Blondeel wist zowaar overtuigend de overall overwinning binnen te halen. Wordt dit de grote concurrent voor Teigetje  ? Only time will tell ! Kaaiman Stephane en Sailforce Marco deden hun uiterste best om ook eens te winnen, gevolgd door de knappe nieuwe raceboot van Dick Heineke. Penningmeester Kees en nieuwkomers Jos en Bas lieten zich goed gelden. Ook goed nieuws voor de eigenaar van Dinky Toy : bij Micro Magic mag je de boeien wel raken ! Er werden dan ook duchtig wat boeien geramd en verschillende bootjes kwamen met elkaar in aanvaring, er waren zelfs bootjes die in een box afmeerden ! Ambiance en leut op de steiger, ook voor de toeschouwers, temeer daar de manoeuvers en de handelingen met de afstandsbediening nog niet bij iedereen even vlot verlopen.  Ook hier geldt het gezegde : oefening baart kunst !

Wil je het zelf eens meemaken, spring dan eens binnen in ons clublokaal tijdens de Winterfair op zaterdag 11 december.  Kom kennis maken met de bootjes en informeer hoe je er zelf ook eentje kan bekomen. 

Of kom gewoon een kijkje nemen tijdens de volgende Kouwe Neuzen Race op zondag 19 december.

Om 14u bijeenkomst in het clublokaal, ca 2 uur wedstrijdjes varen en daarna snel onze kouwe neusjes opwarmen in havencafé De Optimist.

Gelezen: 36668 keer
U bevindt zich hier:WSVO Home | Agenda | Activiteiten Archief | Kouwe Neuzen Race 1