KNMI: Verwachtingen

26 maart 2019

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 • Wolkenvelden, lokaal wat lichte regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Vandaag overheerst de bewolking en is de zon slechts af en toe te zien. Vooral in het noorden en oosten valt er af en toe wat lichte regen of een lichte bui. In de loop van de middag en avond wordt het overal droog en trekken er enkele opklaringen het land binnen. De middagtemperatuur is ongeveer 10°C. Er staat een matige, in de ochtend in het Waddengebied en op het IJsselmeer vrij krachtige noordwestenwind. In de avond draait de wind naar west en neemt af naar zwak, boven het IJsselmeer en in het Waddengebied naar matig.

  Komende nacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Landinwaarts wordt het nevelig met lokaal mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 0°C plaatselijk in langdurige opklaringen tot 4°C aan zee. De westelijke wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer soms matig.

  Morgen overdag lost de eventuele mist vrij snel op en is er af en toe zon. In de ochtend kan er in het noorden en noordoosten wat lichte regen vallen, maar verder blijft het op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C op de Wadden tot lokaal 13°C in het zuiden. Er staat een matige wind uit west tot noordwest. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 26/03/2019 09.17 uur LT

     

 • Meerdaagse verwachtingen
  Rustig en droog weer met maximumtemperaturen die oplopen naar zo'n 14°C op zaterdag. Op zondag een kans op wat regen en overgang naar koeler weer.
  Uitgifte: 26/03/2019 01.44 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Dinsdag 02 april tot en met dinsdag 09 april
  De kans op wisselvallig en vrij koel weer is groot (70%). Later in de periode neemt de kans op een warmer en droger weertype wat toe.
  Uitgifte: 26/03/2019 01.44 uur LT

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Watersport Vereniging d' Oosterschelde - Watersport Vereniging d' Oosterschelde