KNMI: Verwachtingen

25 mei 2019

Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut
 • Opklaringen, in het noorden en westen bewolkt, overdag lokaal lichte regen
  Verwachting voor vandaag en morgen

  Er zijn brede opklaringen, maar in het noorden en westen van het land is het bewolkt. In de loop van de nacht de bewolking verder toe. In opklaringen kan hier en daar nevel of een grondmistbank ontstaan. Het blijft nagenoeg overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C. Er staat een zwakke, langs de kust matige noordwestenwind.

  Overdag zijn er wolkenvelden en kan er vooral in de ochtend lokaal lichte regen vallen. In de loop van de dag breekt de zon steeds meer door. Het is dan op veel plaatsen droog, maar in het zuiden is een enkele bui niet uitgesloten. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 15°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 20°C in het zuidoosten van het land. Er staat een zwakke wind uit uiteenlopende richtingen.

  In de nacht naar zondag zijn er aanvankelijk brede opklaringen, maar de bewolking neemt vanuit het westen toe. Het blijft droog. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De wind is zwak en draait geleidelijk van west naar zuidwest.

  Zondag overdag is er vrij veel bewolking maar in het zuiden is er ook ruimte voor de zon. Het is overdag meest droog. In de avond gaat het van het noordwesten uit regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 22 in het zuidoosten van het land. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, mogelijk krachtig. (Bron: KNMI)

  Uitgifte: 25/05/2019 03.05 uur LT

      

 • Meerdaagse verwachtingen
  Bewolkt en van tijd tot tijd regen of buien, maar ook af en toe zon. Temperaturen rond 15 graden.
  Uitgifte: 25/05/2019 01.19 uur LT
 • Lange termijnverwachting
  Zaterdag 01 juni tot en met zaterdag 08 juni
  Grote kans (60%) op een rustig en droog weertype, met een onzekere temperatuurverwachting. De kans op een warm weertype is iets groter dan de kans op koeler dan normaal weer.
  Uitgifte: 25/05/2019 01.19 uur LT

Zoeken

U bevindt zich hier:WSVO Home | Watersport Vereniging d' Oosterschelde - Watersport Vereniging d' Oosterschelde